ep nuevo seat tarraco hibrido enchufable
Seat Tarraco híbrid, endollableSEAT

Tens un Seat León o Tàrraco fabricat entre 2020 i 2022? Aleshores ho hauries de portar a revisió després de l'alerta per risc d'incendi de la qual s'ha fet ressò l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Segons explica, s'ha detectat un fusible defectuós que podria causar un curtcircuit, amb el risc d'incendi consegüent i, per tant, d'accident.

El sistema d'alerta ràpida de productes perillosos no alimentaris de la Unió Europea (RAPEX) ha llançat una alerta després d'haver detectat una fallada en un fusible dels models Seat León i Seat Tarraco fabricats entre el 18 de setembre del 2020 i el 10 de gener de 2022, que podria acabar causant un curtcircuit.

Un problema que podria afectar fins a 17.500 vehicles comercialitzats a Espanya: 15.000 Seat Leon i 2.500 Seat Tarraco.

OCU explica que després de l'avís de l'OCU Seat haurà de posar-se en contacte amb els propietaris per resoldre el problema, que "haurà de fer-se de forma gratuïta i al més aviat possible", i recorda que aquells que hagin adquirit el vehicle de segona mà o hagin canviat el seu domicili habitual hauran d'ocupar-se de demanar cita al fabricant perquè solucioni el problema al més aviat possible. El codi de recuperació de l'empresa és el 93N9.

L'organització aprofita els fets per denunciar "la falta de controls de qualitat en el procés de fabricació de molts fabricants, un problema habitual en moltes marques i que resulta molt preocupant quan està relacionat amb la seguretat de l'automòbil".

contador