ep recursoconcesionario
GANVAM

Els interessats a adquirir un cotxe nou a Espanya poden estalviar-se 1.800 euros de mitjana si realitzen la compra abans de l'entrada en vigor del nou cicle d'homologació de consum i emissions WLTP, l'1 de setembre, segons Autocasion.com

El WLTP és una nova normativa que posa en marxa nous cicles i sistemes de mesura d'emissions dels vehicles. A Espanya, 271 models i 3.970 versions, segons dades del portal web, hauran de tenir aprovades les noves homologacions a partir del novè mes de l'any.

Autocasion.com ha analitzat el possible estalvi en els vehicles més venuts a Espanya el 2017. Per a això s'ha considerat un augment del 20% en les emissions de diòxid de carboni (CO2) sobre la dada NEDC declarada, la normativa vigent fins al moment.

Si la compra dels usuaris es realitza en el moment adequat, podran aconseguir estalvis molt interessants

D'aquesta manera, els usuaris poden estalviar 1.120 euros en un Seat León; 736 euros en un Seat Ibiza; 1.210 euros en un Renault Mégane; 1.067 euros en un Citroën C4; 915 euros en un Renault Clio; 1.110 euros en un Nissan Qasqai; 1.273 euros en un Volkswagen Golf; 378 euros en un Dacia Sandero; 694 euros en un Opel Corsa i 731 euros en un Volkswagen Polo.

"El mercat de l'automoció pateix canvis constants als quals cal adaptar-se, però dels quals també es pot obtenir un avantatge. En aquest cas, gairebé ningú dubta que hi haurà moltes unitats automatriculades abans de l'entrada en vigor del WLTP. Si la compra dels usuaris es realitza en el moment adequat, podran aconseguir estalvis molt interessants".

Alhora, els concessionaris podran realitzar campanyes amb els seus clients en plena època estival durant la qual, de forma tradicional, les vendes es redueixen notablement", ha assenyalat el responsable de l'estudi i analista d’Autocasión per al mercat de cotxes nous, Ignacio Ga Rojí.

Noticias relacionadas

contador