• La plataforma es dirà BME Fondos
antonio zoido bme

BME Fondos, el segment de mercat dedicat a la subscripció, reemborsament i traspàs de fons d'inversió, arrencarà el proper 7 de juliol. Les següents gestores estan treballant amb Borses i Mercats Espanyols (BME) per a la incorporació al mercat d'alguns dels seus fons durant les pròximes setmanes. Es tracta d'Abante, Alpha Plus, Buy and Hold, Cartesio, Fonditel, Gesconsult, Gesiuris, Gestifonsa, Merchbanc, Metagestión i Mutuactivos.

BME

  • 32,98€
  • 3,03%

L'operador de tots els mercats de valors i sistemes financers a Espanya ha assegurat en comunicat que unes altres 10 gestores també han mostrat el seu interès en BME Fondos i s'estan realitzant els treballs previs d'anàlisi. "Esperem que durant els propers mesos es vagin incorporant a aquest nou segment de mercat aquestes gestores", assenyala aquest comunicat.

El segment estarà obert a tot tipus de fons d'inversió, tant nacionals com internacionals, sempre que estiguin registrats a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Els fons que s'incloguin mica en mica a la plataforma seran fons, classes de fons o compartiments de nova creació i han d'estar anotats en compte.

Els inversors que vulguin subscriure o reemborsar participacions de fons d'inversió a través d'aquest segment de negociació han de canalitzar l'ordre a través del seu intermediari financer, membre del mercat. La subscripció, reemborsament i traspàs de fons d'inversió es realitzarà en un nou segment específic de negociació al MAB, on ja hi ha un segment similar amb les SICAVS.

La contractació es durà a terme en euros i les ordres, tant de subscripció com de reemborsament, es realitzaran en efectiu i s'adaptaran a la pràctica habitual existent al mercat de fons d'inversió, admetent-se a aquests efectes decimals en els títols. Està pendent l'autorització final de regulacions per part de la CNMV.

Noticias relacionadas

contador