• L'altre ajust de 200 milions d'euros és per ajustos fiscals, tal com ha informat el banc francès
l-etat-pourrait-demander-un-remboursement-a-la-societe-generale

Société Générale s'ha d'anotar als seus comptes del quart trimestre del 2017 un impacte negatiu de 307 milions de dòlars (254 milions d'euros) com a conseqüència de la implementació als EUA de la reforma fiscal impulsada per Donald Trump, a més d'un altre càrrec extraordinari de 200 milions d'euros per ajustos fiscals, segons ha informat el banc francès. Les seves accions cauen un 1,4% al CAC 40.

  • 25,39€
  • -0,76%

La reforma fiscal aprovada per Donald Trump el passat 22 de desembre suposa una reducció del 21% de l'impost de societats des del 35%, fet que tindrà un impacte negatiu a curt termini sobre la valoració dels crèdits fiscals de l'entitat, el que es traduirà en un càrrec de -307.000.000 de dòlars durant l'últim trimestre de 2017.

No obstant això, l'entitat subratlla que, a partir del 2018, aquest descens de la taxa federal tindrà un impacte favorable en la rendibilitat de les operacions del grup als EUA.

D'altra banda, Société Générale ha rebut una proposta de rectificació per part de les autoritats franceses després d'una auditoria fiscal sobre els impostos de diverses operacions que en conjunt implicaran un càrrec extraordinari de 200 milions d'euros durant el quart trimestre.

Noticias relacionadas

contador