• L'índex del Japó recula fins a nivells de 19.300 punts
Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

Els mercats asiàtics han acabat la jornada amb signe mixt i amb noves caigudes en el cas del Nikkei que el porten a nivells de 19.383 punts. El dòlar es va estabilitzar enfront dels seus iguals després de caure dilluns, mentre que els inversors mantenen l'atenció posada sobre la península coreana a mesura que continuen els exercicis militars dels Estats Units i Corea del Sud.

Com a la resta del món, a Àsia els inversors també estan pendents del què pugui passar aquesta setmana durant la reunió de Jackson Hole. S'espera que Janet Yellen ofereixi noves pistes sobre la política monetària de la Reserva Federal (Fed) però, al mateix temps, s'han refredat les expectatives al voltant de Mario Draghi i el que pugui dir en aquest simposi.

El Nikkei va caure lleugerament (-0,05%) després d'haver pujat durant la major part de la jornada i va ampliar la ratxa de quatre dies consecutius de descensos per a l'índex de referència. A l'altre costat de l'Estret de Corea, el Kospi va pujar un 0,37% deixant enrere els dubtes observats durant la sessió de dilluns, quan van començar els exercicis militars dels Estats Units i Corea del Sud.

A la Xina, el comportament dels mercats va ser mixt: el Hang Seng de Hong Kong va pujar un 1,04% mentre que la resta d'índexs de la part continental es van mantenir moderats. El Shanghai Composite va pujar un 0,15% i el Shenzhen Composite va caure un 0,08%.

Noticias relacionadas

contador