ep archivo   imagen del logo del banco santander en la ciudad grupo santander comunidad de madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

El conseller delegat de Santander Brasil i responsable regional de Sud-amèrica de Grup Santander, Sérgio Rial, serà el nou president del consell d'administració de Santander Brasil a partir de l'1 de gener de 2022.

  • 4,86€
  • 1,17%

Després de gairebé set anys com a conseller delegat de la filial brasilera, Rial deixarà les seves funcions executives i el reemplaçarà el brasiler Mario Roberto Opice Leão, que dirigeix ​​l'àrea de Banca d'Empreses de Santander Brasil des de 2015, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Per la seva banda, Carlos Rey de Vicente serà el nou responsable regional de Sud-amèrica del grup a partir de l'1 de gener de 2022, en substitució de Sérgio Rial. Rey, que actualment és responsable de Finances de Santander Brasil i membre del seu comitè de direcció, ha col·laborat estretament amb Sérgio Rial durant els últims anys en el desenvolupament i execució dels plans de creixement per a la regió de Sud-amèrica.

La presidenta de Banc Santander, Ana Botín, ha valorat de Rial que convertís en Santander Brasil "en un dels bancs més rendibles i eficients de Sud-amèrica, amb gran focus en la innovació i el client aprofitant l'escala, la connectivitat i les oportunitats de formar part d'un dels majors grups bancaris del món".

"Durant els dos últims anys, el consell d'administració i jo hem treballat amb la direcció del grup per garantir una successió ordenada aprofitant la capacitat i la continuïtat de l'equip directiu actual, que ha liderat una de les majors transformacions del sector financer", ha dit Rial.

Noticias relacionadas

contador