ep operacion chamartinmadrid
EUROPA PRESS/AYUNTAMIENTO DE MADRID

A San José li ha caigut bé la venda a Merlin Properties d'una part de la participació que el grup tenia en la societat Districte Castellana Nord, responsable de la denomincada Operació Chamartín. Les seves accions es disparen més d'un 15% al Mercat Continu aquest divendres.

Cal assenyalar que San José ha tornat a negociar amb força després d'haver estat inhibida durant aproximadament hora i mitja aquest matí a causa de l'excés de volatilitat.

L'operació suposa desfer-se del 14,46% del 24% que posseïa del macroprojecte immobiliari

L'operació, que es va confirmar a última hora d'aquest dijous, suposa desfer-se del 14,46% del 24% que posseïa del macroprojecte immobiliari a Madrid Nou Nord per un import de 168,9 milions d'euros. L'acord també inclou un préstec que permet a la constructora "amortitzar íntegrament l'endeutament financer". En concret, San José ha amortitzat de manera íntegra un préstec de 176.900.000 d'euros.

Un cop es tanqui, Districte Castellana Nord, societat propietària dels drets dels terrenys del desenvolupament i promotora del projecte, queda participada en un 75% pel BBVA, seguit de Merlin amb un 14,46% i de San José amb un altre 9,5%.

Noticias relacionadas

contador