ep junta de accionistas de colonial celebrada de forma telematica
EUROPA PRESS - Archivo

Banc Sabadell ha canviat dràsticament la seva opinió sobre Immobiliària Colonial, transformant directament la seva recomanació de 'Vendre' a 'Comprar'. A més, ha incrementat el seu preu objectiu a 9,04 euros per acció, una revaloració del 34% respecte al tancament de la sessió d'aquest dimecres.

  • 5,56€
  • -0,09%

Al seu últim informe, els experts del banc consideren que "el valor està ben sostingut per la liquiditat existent en el sistema gràcies a uns tipus ultra-baixos", però reconeixen que el sentiment inversor cap al sector l'immobiliari "encara és negatiu".

També veuen favorable que Colonial tingui unes rendes contractuals per sota de preu de mercat, que atorguen resiliència a la seva cartera, a més d'una oferta de producte 'prime limitada'. Una altra mostra de la seva fortalesa és la seva exposició a l'"estable" mercat parisenc, en uns moments en els quals Espanya "genera més dubtes".

Fins al moment, els títols de la socimi cedeixen un 40% en el que va d'any. En la sessió del dimecres van acabar a 6,765 euros, per sota del preu objectiu mitjà de 7,99 euros per acció que li concedeixen els analistes de FactSet. A més, el 38% d'aquests experts recomana 'Comprar', el 31% aconsella 'Mantenir' i un altre 31% opta per 'Vendre'.

Noticias relacionadas

contador