cb ray dalio davos s

El multimilionari nord-americà Ray Dalio afirma que els nous inversors haurien de tenir una cartera diversificada davant de la persistència dels vents en contra econòmics i geopolítics.

"M'agradaria tenir diversificació, perquè el que no sé serà molt més gran que el que sé", va dir Dalio, fundador d'un dels hedge funds més grans del món, Bridgewater Associates.

"La diversificació pot reduir els vostres riscos si sabeu fer-ho bé", va afirmar a la Cimera Asiàtica del Milken Institute, celebrada a Singapur a la setmana passada, segons recull aquest dilluns CNBC.

"Feu atenció a les implicacions de les grans disrupcions que es produiran, perquè el món serà radicalment diferent d'aquí a cinc anys. I serà radicalment diferent any rere any", va explicar.

L'evolució de la intel·ligència artificial també ha captat l'atenció del gestor de hedge funds, però Dalio afirma que recomana als inversors invertir en empreses que adoptin aquesta nova tecnologia, en lloc de les que la creen.

"És com travessar un túnel del temps. Serem a un món diferent. I els disruptors seran disromputs", va assenyalar Dalio. "No necessito triar els que estan creant les noves tecnologies. Necessito triar realment els que estan utilitzant les noves tecnologies de la millor manera possible".

Dirigint-se a l'audiència de la cimera a Singapur, Dalio ha afirmat que la ciutat-estat és un "lloc molt especial, en allò que serà una regió molt emocionant".

"El panorama mundial està canviant, l'ordre mundial està canviant... I amb Singapur com a centre essencial, és un lloc fantàstic per ser-hi".

Noticias relacionadas

contador