ep encuentro informativo organizadoeuropa presspresidentemapfre 20180226111107
EUROPA PRESS

Mapfre ha llançat una nova assegurança de vida-estalvi, de nom Rendiment Actiu 2T, vinculat a l'evolució de l'índex EuroStoxx 50 i amb possibilitat de venciment anticipat als 8 mesos, segons ha informat aquest dimarts l'asseguradora.

  • 2,33€
  • 1,13%
Permet obtenir rendibilitat fins i tot si l'evolució de l'índex de referència és negativa

La companyia ha explicat que es tracta d'una 'Unit Linked' que ofereix una expectativa de rendibilitat molt atractiva a 8 o 16 mesos, depenent de com evolucioni l'índex Eurostoxx 50. L'assegurança Rendiment Actiu 2T es pot contractar a partir de 3.000 euros i ofereix una alternativa d'inversió vinculada a la renda variable que permet diversificar els estalvis del client.

D'aquesta manera, explica Mapfre, ofereix una expectativa de rendibilitat superior a la que ofereix el mercat per a productes a curt termini sense risc, i que en cap cas pot ser negativa si l'índex de referència no pateix una caiguda igual o superior al 25% de la seva referència inicial.

Aquest producte, que disposa d'un capital garantit en cas de mort, pot contractar-se en qualsevol de les oficines de l'asseguradora fins al proper 22 de juny o fins a esgotar existències. Amb aquesta assegurança de vida-estalvi Mapfre pretén donar alternativa als estalviadors que vulguin assumir cert nivell de risc a canvi d'una expectativa de rendibilitat, basada en una nova estructura de producte que permet obtenir rendibilitat fins i tot si l'evolució de l'índex de referència és negativa .

Noticias relacionadas

contador