ep la bolsamadrid
AYUNTAMIENTO DE MADRID - Archivo

Les socimis Arrienda i Vivenio debutaran al mercat alternatiu borsari (MAB) durant l'última sessió de l'any, que tindrà lloc el proper dilluns 31 de desembre. Això sí, com el mercat espanyol tanca a les 14:00 hores i les dues societats cotitzaran mitjançant el sistema de fixació de preus "fixing", només es podrà produir un canvi en el preu de les seves accions a les 12:00 hores.

Amb aquestes dues incorporacions, aprovades pel Consell d'Administració del MAB, el nombre de socimis admeses a negociació al MAB el 2018 ascendeix a 20, fins a sumar-ne un total de 64, segons ha informat Borses i Mercats Espanyols (BME) en un comunicat.

El preu de sortida per a cada acció d’Arrienda és de 2,74 euros, de manera que la companyia està valorada en 56,4 milions d'euros. En el cas de Vivenio, el preu establert pel seu Consell d'Administració és d’1,15 euros, xifra que suposa una valoració de 329.400.000 d'euros.

El codi de negociació d’Arrienda serà "YARP", mentre que per Vivenio serà "YVIV". En totes dues socimis, Renta 4 Corporate actuarà com a Assessor Registrat i Renta 4 Banc com Proveïdor de Liquiditat.

Noticias relacionadas

contador