ep archivo   aviones de ryanair 20210427132634
RYANAIR - Archivo

IAG

2,06€
  • 0,00€
  • 0,15%

Les aerolínies han estat, amb claredat, un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19. És, per tant, un dels que més potencial de rebot atresora... si saps on trobar-lo. Per als experts de Goldman Sachs, la resposta està molt clara: en les baix cost.

  • 5,38£
  • 0,98%

"Anticipem que aquest tipus d'aerolínies seran més rendibles postpandemia que el 2019, reflectint així una ràpida recuperació dels seus volums i una reducció de costos", argumenten des del banc nord-americà al seu últim informe.

És en elles on espera "un fort creixement de guanys durant els propers anys", davant el qual recomana preparar-se aconsellant comprar easyJet (que deixa enrere la seva valoració de neutral) i Ryanair, que manté intacte el seu comprar als ulls dels experts de Goldman.

L'altra cara de la moneda per a l'entitat dels EUA són Lufthansa, la qual rebaixa de neutral fins a vendre, i IAG, la qual retalla la valoració de comprar a neutral en creure que ja ha descomptat la seva cotització totes les bones notícies.

En aquest sentit, la visió de Goldman contrasta amb la de Citi, que sí que manté la seva aposta per IAG a la qual reitera la seva recomanació de comprar i un preu objectiu de 2,50 lliures esterlines, en referir-se a les accions del conglomerat d'aerolínies que cotitzen a la Borsa de Londres.

Noticias relacionadas

contador