dl hong kong special administrative region hk peoples republic of china prc sar city street traders unsplash
Sharecast / Sarah Richer via Unsplash

Tancament alcista a les borses d'Àsia aquest dimarts, que han seguit l'estela compradora de Wall Street i Europa. El Hang Seng de Hong Kong ha rebotat més de l'1%, seguit per l'ASX australià, el Shanghai Composite xinès i el Kospi sud-coreà. Per la seva banda, el Nikkei ha estat tancat per festiu al Japó.

  • 17.651,15
  • 2,12%

Els mercats financers intenten estabilitzar-se després de la venda de Credit Suisse a UBS, tot i que encara hi ha dubtes sobre el sistema bancari global.

Moody's Investors Service ha reiterat els ratings d'UBS després de la compra de Credit Suisse, però ha retallat fins i tot negativa des d'estable la seva perspectiva de qualificació.

D'altra banda, Bill Ackman, fundador i conseller delegat del fons de cobertura Pershing Square Capital Management, creu que la Fed no hauria de pujar els tipus d'interès aquesta setmana a causa de la crisi bancària, segons ha escrit a Twitter.

A nivell geopolític, Xi Jinping continua la visita a Rússia, on s'ha reunit amb Vladimir Putin per estrènyer les relacions entre les dues potències.

En altres mercats, el petroli West Texas baixa un 0,8% (67,08 dòlars) i el Brent cedeix un 0,7% (73,24 dòlars). Per part seva, l'euro es deprecia un 0,03% (1,0715 dòlars), i l'unça d'or baixa un 0,17% (1.979 dòlars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es relaxa fins al 3,45%. Per la seva banda, el bitcoin cau un 1% (27.605 dòlars).

Noticias relacionadas

contador