ep bolsa de madrid ibex-35
ÓSCAR DEL POZO/EUROPA PRESS - Archivo
10.996,50
  • 79,00
  • 0,72%

L'IBEX 35 i la resta de borses europees romandran tancats aquest dijous amb motiu de les festes nadalenques i reprendran l'activitat matí, després de tancar el Dia de Nadal amb un mínim avanç del 0,02%, percentatge que va portar el selectiu madrileny a situar-se als 9.661,8 punts.

En concret, el selectiu madrileny iniciarà demà la sessió per sobre de la cota psicològica dels 9.600 enters i amb una revaloració anual del 13% en una setmana semifestiva per Nadal, amb tan sols dos dies complets d'activitat, ja que el Dia de Nit de Nadal va tancar a les 14.00 hores.

La resta dels principals índexs borsaris del Vell Continent que van celebrar sessió durant la vigília de Nadal també van registrar tancaments plans o amb mínims avanços.

D'aquesta manera, el selectiu FTSE 100 de la Borsa de Londres es va anotar al tancament un avanç del 0,12%, mentre que el parisenc CAC 40 va pujar un 0,03%.

A Àsia han obert tots els parquets excepte Hong Kong i Austràlia. La resta de borses de la regió han tancat en verd a l'espera de notícies sobre la guerra comercial. A l'altre costat de l'Atlàntic, Wall Street va obrir dimarts només mitja sessió i va tancar dimecres completament però sí, obrirà les seves portes aquest dijous com un dia qualsevol.

Noticias relacionadas

contador