ep imagen del logo del banco santander en la ciudad grupo santander comunidad de madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Santander Mapfre Seguros ha començat a operar amb el llançament del seu primer producte, l'assegurança multirisc integral per a comerços i empreses, segons ha informat aquest dimarts. Al capdavant d'aquesta aliança s'ha nomenat com a directora general Olga Sánchez-Caballero, qui anteriorment exercia com a directora comercial d'empreses de Mapfre a Madrid i ha participat en aquest projecte des del començament.

  • 4,75€
  • -0,66%
  • 2,28€
  • -0,18%

La nova companyia conjunta de Santander i Mapfre, fruit d'una aliança signada a principis de 2019 per comercialitzar assegurances d'automòbils i assegurances d'empreses, ja té totes les autoritzacions.

El primer producte en comú de totes dues entitats està dirigit a comerços i empreses. Es tracta d'una assegurança multirisc integral, que es comercialitzarà a la xarxa d'oficines del banc a Espanya, i incorpora en una única plataforma diferents productes dirigits a comerços, autònoms sense local i empreses, així com explotacions ramaderes i agropecuàries.

Des de la companyia n'han destacat que és "una assegurança molt competitiva, avalada per la qualitat del serveis de Mapfre", que ofereix una cobertura completa en danys i responsabilitat civil, permet assegurar la pèrdua de beneficis en cas de sinistre i ofereix serveis d'assistència com ara bricolatge i assistència urgent, entre d'altres. A més, l'assegurança ofereix solució a les necessitats específiques de cada negoci, i compta amb cobertures diferencials i personalitzades en funció de cada activitat, així com amb una experiència de client digital a través de l'app del banc.

La nova assegurança s'enquadra dins de l'oferta global de Banc Santander per a empreses, comerços i autònoms, i tindrà continuïtat amb nous productes que Santander Mapfre Assegurances posarà a la disposició dels clients del banc en el futur

.

Noticias relacionadas

contador