Els experts de Julius Baer han millorat el sector tecnològic de neutral a sobreponderar després de la treva comercial pactada entre els Estats Units i la Xina. El resultat de la reunió del G-20 s'ha ajustat en línies generals a les expectatives i aquests analistes consideren que "hauria de millorar clarament la confiança del mercat i el perfil rendibilitat/risc dels mercats de renda variable en general".

El sector tecnològic és un dels que veurien millorat el seu perfil rendibilitat-risc per a l'alto al foc comercial, segons Julius Baer. "A causa de les valoracions poc exigents i el nivell de creixement dels beneficis, combinat amb les revisions positives, elevem el sector a sobreponderar", expliquen des de Julius Baer.

Les empreses de tecnologies de la informació han estat exposades de forma desproporcionada a l'escalada del conflicte comercial entre la Xina i els EUA. "Després de destensar la situació durant la cimera del G-20 d'Osaka, el risc més important que pesava sobre el sector de moment s'ha eliminat. En aquest context, veiem un major potencial alcista per a les tecnològiques durant les pròximes setmanes i mesos", expliquen.

Donald Trump i Xi Jinping van acordar un alto el foc dissabte durant la reunió del G-20 a Osaka. Tots dos líders han ajornat els aranzels addicionals i han acordat reprendre les negociacions. "És important destacar que les empreses nord-americanes podran vendre productes a Huawei", subratllen des de Julius Baer. "Encara que Huawei encara està a la llista negra, aquest moviment alleuja la pressió sobre el gegant xinès i els seus proveïdors. És probable que això millori tant la confiança del mercat com el perfil de risc/rendibilitat de la renda variable a curt i mitjà termini, per la qual cosa hauria de ser ben rebut pels inversors. Els semiconductors, el sector industrial o els cíclics de consum (principalment l'automòbil i el luxe) haurien de beneficiar-se d'aquest entorn", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador