jp-morgan-augmente-ses-provisions-en-relation-avec-le-petrole-et-le-gaz
11,21€
  • -0,32€
  • -2,78%

La gestora del banc nord-americà per actius, JP Morgan AM, s'ha incorporat per primera vegada al capital de la multinacional espanyola d'energies renovables Solaria, en adquirir una participació del 3,03% del seu accionariat.

Segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors, el banc va adquirir abans del passat dimarts el 22 d'octubre 3.090.000 d'accions de Solaria, xifra que suposa creuar el llindar del 3% en el capital de la companyia i convertir-se així en un dels seus accionistes significatius.

Si prenem la referència el preu de 6,87 euros als quals van tancar els seus títols al Mercat Continu aquest dijous, aquesta participació de J.P. Morgan equival a uns 21,2 milions d'euros, del total de 857 milions d'euros del seu actual valoració borsària.

D'aquesta manera, la gestora nord-americana passa a ser el tercer major forquilla d'accions de la companyia de renovables, només per darrere de l'inversor Stuart Zimmer a través de la seva societat ZP Master Utility, radicada a les Illes Caiman, i de la madrilenya DTL Corporació.

Solaria va obtenir un benefici net de 9.930.000 d'euros durant els primers sis mesos de l'any, xifra que suposa un increment del 13% en relació al mateix període de l'anterior exercici, amb uns ingressos de 20,3 milions d'euros, un 5% superiors.

contador