jaime guardiola sabadell portada
BOLSAMANIA

Jaime Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell, ha assumit amb "una certa normalitat" els rumors que vinculen l'entitat amb una hipotètica fusió.

  • 1,64€
  • 8,73%

"Que nosaltres puguem aparèixer a les travesses em sembla que té una certa normalitat", ha apuntat Guardiola durant la presentació telemàtica dels resultats trimestrals del banc que dirigeix.

Guardiola també apunta cap a les fusions transfrontereres: "N'hi ha moltes ganes", ha reconegut, ja que això implicaria "un gran pas" en una Europa més cohesionada encara a escala econòmica.

Aquest escenari, afegit a l'obligació de realitzar noves inversions en transformació digital, acaba creant dificultats que tenen com a conseqüència el sentit d'execució d'aquestes operacions de consolidació.

En qualsevol cas, el banquer ha assegurat que el focus del Banc Sabadell ara mateix és bregar amb la crisi i millorar la rendibilitat de manera orgànica. "Avui Sabadell està súper concentrat en fer front a aquesta situació econòmica tan complexa, per a la qual crec que estem molt preparats", ha indicat.

Guardiola ha reiterat que superar la crisi del coronavirus ocupa el 100% del temps i per això no estan pensant en d'altres qüestions. "No m'allarga prou el cervell per pensar en d'altres coses", ha postil·lat.

Noticias relacionadas

contador