• "Mantenim certa cautela en l'evolució dels marges de construcció i serveis", apunta Renta 4
ep juntaaccionistasferrovial
FERROVIAL

Ferrovial, operador global d'infraestructures i gestor de serveis a ciutats, ha caigut aquest dijous un 4,3% al parquet tot i superar les projeccions dels experts amb els resultats que va anunciar aquest dimecres al tancament (va guanyar un 21% més el 2017) . Els analistes de Renta 4 esperaven a primera hora un impacte positiu d'aquestes xifres en la cotització de Ferrovial a causa que havien superat les expectatives. No obstant això, Deutsche Bank publica avui un informe en el qual assevera que "són guanys de baixa qualitat". Per la seva banda, Renta 4 matisa que manté una actitud "cautelosa" amb Ferrovial.

  • 28,92€
  • 0,28%

Des de Deutsche Bank, els seus experts indiquen que els resultats de la companyia són bons i se situen "un 3,1% per sobre de la nostra estimació". No obstant això, afegeixen que són guanys de "baixa qualitat" perquè se sustenten en "un EBITDA major del que s'esperava, Broadspectrum i un marge significativament millor del que s'esperava al Regne Unit que, segons la pròpia companyia, no és sostenible i caurà al 2,5% el 2018". Per això, l'entitat financera alemanya recomana 'vendre' les accions de la companyia espanyola.

Deustche Bank recomana vendre les accions de l'operador d'infraestructures espanyol pels seus "guanys de baixa qualitat"

Els analistes de Renta 4 es refereixen a la "positiva evolució de les infraestructures" de Ferrovial, destacant que "la cartera evoluciona molt positivament per la incorporació de nous projectes". A més, expliquen el creixement del benefici de la companyia per "un menor resultat financer, uns menors impostos i un major resultat de participades".

No obstant això, conclouen que "l'operativa segueix evolucionant favorablement encara que de cara a 2018 mantenim certa cautela en l'evolució dels marges de construcció i serveis", tot i que "la forta reducció de deute net podria portar a una reacció positiva de la cotització".

Per la seva banda, els experts de Bankinter addueixen que els resultats de 2017 són "superiors a les expectatives" gràcies a la "sòlida generació de caixa dels actius d'infraestructures i la recuperació en serveis que compensen àmpliament la debilitat en construcció".

A més, destaquen l’"excel·lent evolució en la divisió d'autopistes, un bon comportament del negoci d'aeroports, les febles xifres de construcció i el marge del negoci de Serveis que consolida la seva tendència de millora per la recuperació del mercat britànic".

Noticias relacionadas

contador