• El Banco de Inglaterra (BoE) también publica su última decisión sobre las tipos de interés
  • El S&P500 también cerró con caídas del 0,96%.
Ibex_Inversores

S'espera que les accions europees obrin a la baixa aquest dijous després de la caiguda en les accions nord-americanes durant la jornada de dimecres i després de la sessió negativa a Àsia. L'IBEX torna a donar signes de feblesa després d'una jornada en la qual el selectiu espanyol va retrocedir un 1,27%, llastrat principalment per la banca, Gas Natural i Telefónica ,que va caure davant la negativa de Brussel·les a vendre la seva filial O2.

Sembla que els mercats europeus van a seguir l'exemple dels mercats d'Àsia i els EUA dimecres. Les accions nord-americanes van tancar a la baixa dimecres amb l'índex industrial Dow Jones en el seu pitjor dia des de l'11 de febrer. L’S&P500 també va tancar amb caigudes del 0,96%.


Aquesta baixada es va produir al mig forts guanys en el cru després de la publicació dels inventaris setmanals de l'Administració d'Informació d'Energia (AIE), que va presentar una de 3,4 milions de barrils, enfront de les expectatives d'una lleugera acumulació.


D'altra banda, en el Senat de Brasil s'està votant si s'ha d'acusar la presidenta Dilma Rousseff, qui ha estat acusada de violar les lleis fiscals. La reunió s'ha perllongat fins a altes hores de la nit, retardant la votació, que és probable que tingui lloc durant la jornada del dijous.


El Banc d'Anglaterra (BoE) també publica la seva última decisió sobre les tipus d'interès i dades d'inflació a les. S'espera que el comitè de política monetària del BoE els mantingui en el 0,5%. També es publiquen dades sobre producció industrial a la Zona Euro i importacions i exportacions als EUA.


PERFIL TÈCNIC DE L'IBEX


Segons César Nuez, analista tècnic de Bolsamania, "l'IBEX-35 que es manté cotitzant al voltant de la directriu alcista projectada des dels mínims anuals de febrer". Assenyala com a nivell clau el suport dels 8.563 punts, la pèrdua dels quals podrà una de ràpida caiguda fins als 8.256.

contador