deducir-los-seguros-como-autonomo

Els ingressos de les asseguradores per la venda de pòlisses van ascendir als 48.210 milions d'euros fins al setembre, un 1,69% més respecte als nou primers mesos de l'any anterior, segons les dades provisionals d'Investigació Cooperativa d'Entitats Asseguradores (ICEA) i recollits per Unespa.

Concretament, de l'import total facturat, 26.563 milions d'euros van correspondre al ram de no vida, mentre que els 21.647 milions d'euros restants van venir de la de vida. El ram de no vida va augmentar un 3,99% interanual entre gener i setembre, a causa de l’"estirada" de totes les línies de negoci, amb menció especial de les pòlisses de salut i les anomenades 'resta no vida'.

Així, la partida d'assegurances de salut ha repuntat un 5,71%, fins als 6.419 milions d'euros, mentre que el negoci 'resta no vida', que engloba les pòlisses més lligades a l'activitat econòmica, va créixer un 4,88%, fins als 6.402 desesperada d'euros.

De la mateixa manera, les assegurances de multirisc van augmentar la seva facturació en un 3,6%, fins als 5.370 milions. Sota aquest terme s'inclouen les pòlisses de llar, comunitats de veïns, comerços i indústries. Mentrestant, el negoci d'assegurances per a automòbils va elevar els seus ingressos en un 2,3%, fins als 8.373 milions, i segueix sent l'activitat que més ingressos reporta de tot el bloc de no vida.

Finalment, l'estalvi gestionat en productes d'assegurança de vida, mesurat a través de les provisions tècniques, va arribar als 187.664 milions d'euros al tancament de setembre, un 2,99% més que durant el mateix període de l'exercici precedent.

Noticias relacionadas

contador