ep archivo   producto exxentia de biosearch
BIOSEARCH - Archivo

El Comitè Assessor Tècnic de l'IBEX ha decidit excloure de l'índex de petita capitalització Biosearch des del proper dimecres 30 de juny, un dia després que acabi el termini d'acceptació de l'oferta pública d'adquisició (OPA) presentada per una filial de Kerry Group.

  • 2,20€
  • 0,00%

Segons informa en un comunicat el Comitè de l'IBEX, l'exclusió de Biosearch suposarà que l'IBEX Small Cap quedi temporalment compost per 29 valors. L'ajust d'aquest selectiu es realitzarà al tancament de la sessió del dia 29 de juny.

Una vegada que el resultat de l'oferta hagi estat publicat de forma oficial, el Comitè prendrà les decisions que estimi oportunes al respecte, cosa que serà comunicat amb antelació. Aquestes mesures estan subjectes a compliment del període d'acceptació de l'oferta publicada per la CNMV.

L'OPA ha estat formulada per Kerry Iberia Taste & Nutrition, societat íntegrament participada per la irlandesa Kerry Group, sobre la totalitat de les accions de Biosearch per un import de fins a 126.930.000 d'euros.

D'aquesta manera, l'oferta de la irlandesa Kerry Group es formula sobre un total de 57.699.522 accions a un preu de 2,20 euros per títol pagador en efectiu.

L'operació va ser aprovada pel consell de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) a finals del mes de maig en entendre ajustats els seus termes a les normes vigents i en considerar suficient el contingut del fullet explicatiu presentat després de les últimes modificacions registrades al passat 18 de maig.

Noticias relacionadas

contador