• Colonial va tornar l'IBEX 35 el 19 de juny
  • Goldman Sachs ha reiterat el seu consell de 'compra' amb una valoració de 9 euros
colonial

Els analistes de Deutsche Bank li atorguen a Colonial un consell de 'compra' i un preu objectiu de 8,3 euros. Aquesta valoració implica un potencial alcista del 8% sobre el preu actual del mercat que aquest dimarts cotitza amb caigudes del 0,04% fins als 7,65 euros.

Segons Deutsche Bank, "Colonial és una empresa que durant l'any pot assolir el nostre preu objectiu". No obstant això, els analistes de l'entitat alemanya assenyalen alguns riscos que poden fer que la immobiliària no aconsegueixi aquest preu.

L'entitat destaca que hagi anunciat inversions entre 300-400 milions d'euros entre Espanya i França

El primer és el deteriorament de la recuperació econòmica espanyola i la incertesa per raons polítiques. A més, consideren que altres riscos són els costos de préstecs més alts i la col·locació dels accionistes.

Aquesta anàlisi de Deutsche Bank arriba després que el conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, hagi realitzat una entrevista a un diari espanyol. De l'entrevista, l'entitat destaca que hagi anunciat inversions entre 300-400 milions d'euros entre Espanya i França. A més, apunten que el "nord" de Colonial és mantenir les inversions als mercats que tenen.

També destaquen que Viñolas està satisfet amb els resultats de França i espera obtenir resultats bons a finals d'aquest any. No obstant això, també ressalten que el CEO és més optimista amb els resultats d'Espanya.

Colonial va tornar el passat 19 de juny a l’IBEX 35 després de gairebé una dècada fora del selectiu espanyol. La immobiliària va substituir Banc Popular. A principis de mes, abans de la seva tornada a l'IBEX, Goldman Sachs va reiterar el seu consell de 'compra' amb una valoració de 9 euros.

Noticias relacionadas

contador