• Pel que fa a la resta, la jornada comptarà amb aquestes referències rellevants
ep warren buffett
EUROPA PRESS

La jornada d'aquest dilluns, 7 de maig, comptarà amb escasses referències interessants per als inversors. Una d'elles serà la presentació de resultats de Berkshire Hathaway, el vehicle inversor del multimilionari Warren Buffett, també conegut com l’'Oracle d'Omaha'.

Així, aquest dilluns continuarà la temporada de resultats empresarials del primer trimestre de l'any. Per exemple, a Espanya també farà públics els seus comptes Gestamp.

Mentrestant, des del costat macroeconòmic, es coneixeran les reserves internacionals de la Xina del passat mes d'abril, així com la confiança de l'inversor Sentix de l'Eurozona al maig. També cal esmentar que el mercat borsari al Regne Unit romandrà tancat pel festiu de principis de maig al país.

La resta de la setmana es faran públiques diferents dades macroeconòmiques, entre les quals destaquen divendres la inflació o Índex de Preus al Consumidor (IPC) d'abril a Espanya. Així mateix, al pla corporatiu, més companyies seguiran mostrant els seus balanços trimestrals. Entre elles, Endesa, Meliá Hotels i Walt Disney.

ECONOMIA

- Xina: reserves internacionals (00:00h).

- Zona Euro: confiança de l'inversor Sentix (10:30h).

EMPRESES

- Estats Units: presentació de resultats de Berkshire Hathaway.

- Espanya: presentació de resultats de Gestamp.

Noticias relacionadas

contador