• Entre elles, l'IPC de l'Eurozona i la balança comercial del Japó
cbfederalreserve short

La jornada d'aquest dimecres, 18 d'abril, vindrà carregada de referències interessants per als inversors. La clau del dia serà la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed), en què el banc central nord-americà parla de les condicions econòmiques actuals als seus dotze districtes.

  • 230,77$
  • -0,74%
  • 93,64$
  • 1,07%

Abans d'això, es coneixerà la balança comercial (exportacions i importacions) del Japó al passat mes de març. Més tard, se sabrà l'Índex de Preus a la Producció (IPC) i l'IPC subjacent del Regne Unit, relatiu també al tercer mes d'aquest any. I, finalment, es faran públics les mateixes dades de tota l'Eurozona.

Mentrestant, continuarà la temporada de resultats del primer trimestre d'aquest any als Estats Units. Serà el torn de retre comptes davant el mercat d'American Express i Morgan Stanley, entre altres companyies nord-americanes. La primera farà públics els seus comptes després del tancament de Wall Street, mentre l'entitat financera ho farà abans que soni la campana d'obertura.

ECONOMIA

- Japó: balança comercial (1:50h).

- Regne Unit: IPC i IPC subjacent (10:30h).

- Zona Euro: IPC i IPC subjacent (11:00h).

- Estats Units: Llibre Beix de la Fed (20h).

EMPRESES

- EUA: resultats de Morgan Stanley i American Express.

Noticias relacionadas

contador