• Es publicarà l'índex d'activitat industrial del Japó
  • També es coneixerà la balança comercial de Suïssa
ep directora tesoro publico emma navarro

Aquest dimarts no portarà amb si moltes referències empresarials rellevants per als inversors, ja que la temporada de resultats ha arribat pràcticament al seu final, almenys a Espanya. En canvi, des del costat macroeconòmic, sí que es coneixeran diferents dades des de diversos països que centraran l'atenció dels mercats, després d'una jornada marcada per l'elecció de la nova seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA, per les sigles en anglès), en què la candidatura de Barcelona ha estat descartada en la primera ronda.

Així, des d'Espanya, el Tresor Públic sortirà als mercats amb l'emissió de lletres a tres i nou mesos. A més, l'Institut Nacional d'Estadística (INE), publicarà els indicadors d'activitat del sector serveis de setembre, així com els índexs de xifres de negoci i d'entrades de comandes a la indústria del novè mes de l'any també.

Des de l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units, es donaran a conèixer les vendes d'habitatges de segona mà del passat mes d'octubre. Així mateix, es publicarà el llibre roig setmanal de vendes al detall i el Tresor subhastarà lletres a quatre setmanes i bons a dos anys.

Al continent asiàtic, el Japó farà públic el seu índex d'activitat industrial d'octubre. De tornada a Europa, Suïssa donarà a conèixer la seva balança comercial, així com les seves importacions i exportacions del desè mes d'aquest 2017.

ECONOMIA

Espanya: emissió de lletres del Tresor a tres i nou mesos (10:50h), indicadors d'activitat del sector serveis i xifres de negoci i d'entrades de comandes a la indústria de setembre (9:00h).

Estats Units: vendes d'habitatges de segona mà d'octubre (16:00h), publicació del llibre roig setmanal de vendes al detall (14:55h) i subhasta de lletres del Tresor nord-americà a quatre setmanes i bons a dos anys (17:30h).

Japó: índex d'activitat industrial d'octubre (5:30h).

Suïssa: balança comercial, importacions i exportacions (8:00h).

Noticias relacionadas

contador