• Faran declaracions Vítor Constancio, vicepresident del Banc Central Europeu (BCE)...
  • ...i Andrew Haldane, economista en cap del Banc d'Anglaterra (BoE)
  • També James Bullard, Neel Kashkari i Robert Kaplan, tots membres de la Fed
euros-centimos
Pixabay

Aquest dijous 17 de març, a Espanya el mercat estarà pendent de la publicació de les xifres de deute de les administracions públiques que actualitzarà el Banc d'Espanya amb les dades de març. A més, hi haurà subhasta d'obligacions a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys.

Fora d'Espanya, es publicarà la balança comercial de març de l'Eurozona i d'Itàlia. A més, a França es coneixeran les xifres d'atur i també hi haurà subhasta de deute a 3 i 5 anys. D'altra banda, faran declaracions Vítor Constancio, vicepresident del Banc Central Europeu (BCE), i Andrew Haldane, economista en cap del Banc d'Anglaterra (BoE).

Quant als Estats Units, s’hi publicaran les noves peticions de subsidi d'atur i la Fed de Filadèlfia informarà del seu índex manufacturer i del seu informe d'ocupació. A més, faran declaracions James Bullard, Neel Kashkari i Robert Kaplan, tots membres del Comitè Federal de Mercat Obert (FOMC).

ECONOMIA

Espanya: finançament bruta d'Administracions Públiques (10:00h), subhasta d'obligacions a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys (10:40h).

EUA: declaracions de James Bullard, membre del FOMC (00:30h), noves peticions de subsidi per atur (14:30h), índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia de maig (14:30h), declaracions de Neel Kashkari, (16:45h) i de Robert Kaplan, tots dos membres del FOMC (19:30h).

Regne Unit: declaracions d'Haldane, economista en cap del BoE (18:00h).

França: xifres d'atur del primer trimestre (07:30h), subhasta de deute a 3 i 5 anys (11:00h).

Itàlia: balança comercial de març (10:00h).

Eurozona: balança comercial de març (11:00h), declaracions de Vítor Constancio, vicepresident del BCE (12:30 i 14:00h).

EMPRESES

Resultats de Natixis, Ubisoft, Vivendi i Walmart, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador