• Espanya farà una emissió de lletres a tres mesos i nou mesos
  • En Estados Unidos se conocerá la producción industrial y las viviendas nuevas construidas
ep tienda vodafone
EUROPA PRESS

Les dades de creixement i la balança comercial de la Unió Europea seran les principals referències econòmiques d'aquest dimarts, a més d'altres dades importants com l'IPC francès i britànic, el PIB italià i l'índex ZEW - Sentiment econòmic d'Alemanya. Per la seva banda, Espanya farà una emissió de lletres a 3 mesos i 9 mesos.

A més de les referències macroeconòmiques a Europa, els resultats empresarials del primer trimestre encara no han acabat en alguns països europeus i demà presenten els seus comptes la 'companyia de telecomunicacions' britànica Vodafone, l'aerolínia de baix cost Easy Jet i la també 'teleco' francesa Iliad, mentre que als Estats Units la detallista de bricolatge Home Depot també publicarà els seus resultats.

A la Xina es publicaran les dades de la inversió estrangera directa, mentre que al Japó es coneixeran les estadístiques dels serveis. Als Estats Units també es donarà a conèixer la producció industrial, els habitatges nous construïts i les reserves setmanals de cru de l'Institut Americà del Petroli (API).

ECONOMIA

Xina: Inversió estrangera directa (04:00 h.)

Japó: índex de la indústria terciària (06:30 h.)

França: Índex de Preus al Consumidor final (08:45 h.)

Itàlia: Producte Interior Brut (10.00 h.)

Regne Unit: índex de Preus al Consum (10.30 h.)

Alemanya: índex ZEW - Sentiment econòmic (11.00 h.)

Unió Europea: balança comercial (11.00 h.) i Producte Interior Brut (11.00 h.)

Espanya: Emissió de lletres a 3 mesos i 9 mesos (n/a)

Estats Units: Inicis d'habitatges (14.30 h.), Producció industrial (15.15 h.) i Reserves setmanals de cru de l'API (22:30 h.)

EMPRESES

Resultats Europa: Vodafone (08:00 h.), Iliad i EasyJet

Resultats EUA: Home Depot (15.30 h.)

contador