• Wall Street obrirà només fins a les 19.00 hores per vigília de festiu
  • Acciona, Endesa i Red Eléctrica pagaran els seus dividends
0cb796

La setmana comença amb poques referències macroeconòmiques. La més destacable arriba de l'Eurozona, ja que publicarà la seva xifra de desocupació del mes de maig. A Itàlia també es coneixerà la taxa d'atur del mateix mes. A Espanya s'informarà del PMI Manufacturer de juny, una dada que es coneixerà a França, Alemanya, Gran Bretanya i en el conjunt de l'Eurozona també.

  • 9.886,20
  • -0,45%

Igual que a Europa, dilluns es publicaran les enquestes PMI manufactureres als EUA, a les quals caldrà sumar-hi els ISM tant manufacturers com de preus pagats. Aquest dilluns, Wall Street tancarà a les 19.00 hores per ser vigília de festiu, el Dia de la Independència que se celebra el 4 de juliol.

En l'àmbit empresarial, Acciona, Endesa i Red Eléctrica pagaran els seus dividends.

Dimarts es coneixerà a Espanya la dada d'atur del mes de juny. No obstant això, una de les referències més importants de la setmana la coneixerem dijous. Aquest dia el BCE publicarà les actes de la reunió que va celebrar l'organisme el passat 8 de juny. Als EUA, per acabar la setmana, es coneixerà l'informe d'ocupació del mes de juny.

ECONOMIA

Xina: PMI manufacturer Caixin del mes de juny (3:45 h.)

Espanya: Markit PMI manufacturer del mes de juny (9.15 h.)

França: Markit PMI manufacturer de juny (9.50 h.)

Alemanya: Markit / BME PMI manufacturer del mes de juny (9.55 h.)

Eurozona: Markit PMI manufacturer (10.00 h.) I taxa d'atur del mes de maig (11.00 h.)

EUA: Markit PMI manufacturer de juny (15.45 h.); ISM de preus pagats de juny, ISM manufacturer, ISM noves comandes (16.00 h.). Wall Street tanca a les 19:00 h.

EMPRESES

Espanya: Acciona, Endesa i Red Eléctrica pagaran els seus dividends.

Noticias relacionadas

contador