ep archivo   sede caixabank en madrid espana en paseo de la castellana 51
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

CaixaBank busca aconseguir entre 230 i 275 milions d'euros amb la venda de la seva emblemàtica seu al Passeig de la Castellana número 51 de Madrid, segons han publicat diversos mitjans.

  • 4,95€
  • -3,24%

El banc ja disposa d'una seu corporativa a Madrid a les Torres Kio, (situades al número 185 de la Castellana) després de la integració amb Bankia, per la qual cosa vendre aquest edifici pot suposar una gran oportunitat per captar fons, reforçar el capital i avançar al seu Pla Estratègic.

La seu de Castellana 51 compta amb una superfície d'uns 30.000 metres quadrats i és un actiu que sens dubte despertarà la gana de grans inversors, perquè està situada a la zona més exclusiva de la capital.

Segons Expansión, CaixaBank ha donat ordre a CBRE per tancar la desinversió abans de l'agost. El Pla Estratègic de CaixaBank té com a objectiu per a finals del 2024 una generació de capital d'aproximadament 9.000 milions d'euros, quantia que inclou els 1.800 milions de la recompra d'accions que es repartiran aquest any, els dividends i el capital CET1 per sobre del 12%.

Noticias relacionadas

contador