• També podeu dissenyar una llista amb les vostres 20 companyies favorites per seguir el seu comportament en rigorós temps real
  • Podreu gaudir d'aquesta oferta sempre que estigueu entre les primeres 500 persones que es registrin a la secció de 'Tiempo real'

El mercat es troba en un moment 'tranquil', però també decisiu. Els índexs semblen estar preparant-se per definir amb força cap a un costat o un altre i en moments així és quan més pendents hem d'estar de les nostres inversions. Disposar de cotitzacions en temps real per seguir al minut els títols de les companyies on hem invertit resulta, a més d'útil, necessari, i 'Bolsamanía' us ofereix gaudir d'aquest servei, completament gratuït, durant 30 dies.

Per poder fer ús d'aquest servei de forma totalment gratuïta durant un mes l'únic que heu de fer és registrar-vos a través de la nostra pàgina web, clicant dins de la secció 'Tiempo real'. Un cop dins, només cal omplir un senzill formulari amb les vostres dades personals i les vostres dades de contacte i ja podreu gaudir del servei.

L'oferta de servei gratuït de temps real li permet seguir el que fan al segon les cotitzacions de les companyies de l'IBEX i del Mercat Continu. A més, podrà dissenyar un llistat a la seva mida amb els seus 20 valors favorits -tant del Mercat Continu com del IBEX-per poder seguir just aquelles companyies que desitgis.

L'oferta per gaudir del temps real gratuït durant 30 dies serà vàlida per a les primeres 500 persones que es registrin cada mes. Un cop cobert el contingent de 500 persones no es permetrà l'accés a més persones durant aquest mes. No obstant això, amb el login i clave rebuts podreu intentar accedir novament el començament de cada mes.

Els mercats no paren, no descansen, ni fan pont, i els inversors responsables haurien de poder seguir les cotitzacions de les seves inversions en temps real sempre que vulguin. El moment actual, a més, és especialment interessant atès que arrenca la temporada de resultats del primer trimestre a banda i banda de l'Atlàntic. Els comptes empresarials sempre mouen el mercat i a Espanya l'allau de xifres és imminent.

A més, el món segueix pendent de Donald Trump, tant dels seus problemes comercials amb la Xina com de les seves tensions amb Rússia arran de la situació a Síria. Els moviments de Donald Trump són imprevisibles -igual que les seves piulades- i per això es fa tan interessant poder comptar amb el mercat en temps real i seguir al minut les seves reaccions.

Entreu a ‘Tiempo real' i teniu la satisfacció de poder gaudir del temps real gratuït després d'aconseguir ser entre les primeres 500 persones que es registren. Si teniu algun problema a l'hora de realitzar el tràmit, podeu posar-vos en contacte amb Bolsamanía a través de l'adreça de correu [email protected], especificant concretament quin error teniu, quins són els passos que heu seguit i la vostra adreça de correu.

Noticias relacionadas

contador