ep economiafinanzas- bme renuevaoracleplataforma financiera que presentara serviciosbusiness intelligence
EUROPA PRESS - Archivo

La vuitena edició de la Spain Equity Conference, organitzada per BME i BBVA, se celebra aquest dimarts, 18 de juny, a Nova York (Estats Units), alhora que també comença a París (França) el quinzè Spring European Midcap Event, patrocinat per BME i GVC Gaesco, on deu empreses de la Borsa i el MAB es reuniran amb més de 100 inversors.

En concret, la conferència novaiorquesa servirà per posar en contacte els equips directius d'Acciona, Applus, CIE Automotive, Ebro Foods, Enagás, Merlin Properties i Metrovacesa amb 25 inversors institucionals nord-americans, segons ha informat BME en una nota.

En el marc d'aquest esdeveniment se celebraran trobades privades entre els inversors i les empreses espanyoles, que facilitaran un major coneixement de la realitat i actualitat de les companyies. Les set empreses espanyoles assistents sumen un valor de mercat superior als 25.000 milions d'euros.

Així mateix, des d'aquest dimarts 10 cotitzades espanyoles es reuniran a París amb inversors europeus provinents majoritàriament de França, Bèlgica, Holanda, el Regne Unit i Suïssa. Aquesta trobada té com a objectiu posar en contacte les companyies de petita capitalització de diferents països europeus amb més de 100 inversors interessats en aquest perfil d'emissores.

Hi assistiran Pharma Mar, Prisa, Quabit, Reig Jofré i Tubacex, cotitzades a la Borsa; i AB Biotics, ADL Bionatur, Atrys Health, Grenergy Renovables i Lleidanetworks, del MAB. Aquest esdeveniment, que arriba menys d'un mes després del Fòrum MedCap, complementa les accions de l'àrea de Corporate Access de BME a favor de les empreses cotitzades espanyoles.

contador