bolsa_de_madrid_ibex_35_parque

El comitè assessor dels índexs IBEX, propietat de Borses i Mercats Espanyols (BME), ha decidit mantenir sense canvis la composició dels seus principals referències després de la reunió celebrada aquest dijous. L'IBEX 35, que agrupa les 35 companyies més importants, seguirà per tant amb les mateixes empreses fins a la propera revisió al desembre.

  • 11.027,80
  • -0,43%

Els analistes no esperaven canvis en aquesta revisió, si bé la permanència d'alguns dels seus components com Meliá Hotels, Técnicas Reunidas o Viscofán estava en dubte per la baixa negociació de les seves accions i pel seu pes en borsa. No obstant això, cap dels aspirants a entrar com les constructores Sacyr i OHL compleixen amb els requisits per tornar.

En un comunicat, BME assenyala que "pel que fa als components dels índexs IBEX 35 (grans valors), Medium Cap (mitjans) i Small Cap (petits) mantenim la seva composició actual, en no experimentar canvis significatius en la seva liquiditat relativa".

D'altra banda, al mateix comunicat, s'explica que "pel que fa als coeficients aplicables en funció del capital flotant de cada valor, no realitzarem cap canvi".

La propera reunió ordinària del Comitè Assessor Tècnic dels Indexs IBEX tindrà lloc el 4 de desembre de 2017.

contador