ep archivo   sedes de bbva y banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Les accions de BBVA pugen al voltant d'un 1,5% després que aquest dilluns a la tarda hagi rebut el rebuig de Sabadell, que cau per sobre de l'1,4% a l'IBEX 35.

  • 1,89€
  • 1,67%
  • 10,02€
  • 0,46%

El banc ha dit 'no' a la proposta "no sol·licitada, indicativa i condicional" per a una fusió per absorció que BBVA confirmava el 30 d'abril passat, perquè considera que "infravalora" el seu projecte i les seves "perspectives de creixement com a entitat independent" .

"Sobre la base de l'anàlisi detallada de la proposta, el Consell ha conclòs que aquesta no satisfà l'interès de Banc Sabadell i els seus accionistes, i, en conseqüència, ha rebutjat la proposta de BBVA", assenyalaven en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

De fet, el Consell d'Administració de l'entitat catalana creu que "l'estratègia de Banc Sabadell com a entitat independent generarà més valor per als seus accionistes".

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que Sabadell rebutja una proposta d'aquest tipus per part del BBVA. Va ser el novembre del 2020 quan les dues entitats van trencar les negociacions per fusionar-se.

Noticias relacionadas

contador