juan guaido portada venezuela bolsamania

L'Assemblea Nacional de Veneçuela ha aprovat aquest dimarts un acord per a la "incorporació, reinstitucionalització i enfortiment" de la Força Armada Nacional, segons ha informat el diputat a l'Assemblea Nacional pel partit Voluntat Popular i president de la Subcomissió de Drets Humans del parlament, Franco Casella.

"Dins de la FAN hi ha tres grups, uns que van seguir la vocació i la crida a servir la pàtria, altres segueixen aquest camí per tradició, perquè venen de famílies on tots són militars i hi ha un tercer grup que ho fa per ambició", ha indicat en un comunicat.

"Alguns per ambició positiva de voler superar-se i pujar de rang, però altres ho fan per l'ambició dels diners i són aquests els que tenen aquí el dictador Nicolás Maduro", ha afegit.

El diputat ha asseverat que la finalitat és "rescatar l'ordre democràtic institucional i el desenvolupament de la República" i ha alertat que "mentre es duia a terme la sessió ordinària del Parlament, als calabossos del Dgcim estan sent torturades persones uniformades".

"Tinc la convicció que dins la Força Armada Nacional hi ha homes lliures, disposats a defensar la República i els membres de l'exèrcit que no saben què fer en aquests moments, la resposta està en el seu propi himne", ha expressat.

Noticias relacionadas

contador