Jeremy Hunt MP

El ministre d'Exteriors del Regne Unit, Jeremy Hunt, ha defensat els contactes entre el govern i el Partit Laborista per intentar desbloquejar el procés de sortida de la Unió Europea i ha afirmat que estan sent "més constructius del que la gent pensa" .

"Les converses que mantenim amb els laboristes són detallades i crec que més constructives del que la gent pensa", ha dit Hunt a la ràdio de la BBC, en una entrevista en què ha suggerit que aquests contactes són millors "del que havien esperat les dues parts".

No obstant això, ha cridat a la cautela. "No sabem si van a funcionar", ha apuntat, en al·lusió a un diàleg que celebrarà aquesta setmana una nova ronda, tal com va avançar diumenge el número dos de l'executiu, David Lidington.

La Cambra dels Comuns ha rebutjat fins a tres vegades l'acord del Brexit negociat per Londres i Brussel·les, la qual cosa ha obligat a la primera ministra, Theresa May, a demanar ja dues pròrrogues a la UE per evitar un divorci caòtic: del 29 de març al 12 d'abril i ara fins al 31 d'octubre.

Noticias relacionadas

contador