cbfondos33

Buy & Hold, després de constituir-se com a gestora, acaba d'anunciar que ha assumit la gestió de set SICAVs, a les quals s'uniran altres dues durant les pròximes setmanes. En total, la gestora independent tindrà 165 milions d'euros sota gestió.

Aquest primer pas transcorre en paral·lel al registre davant la CNMV dels quals seran tres nous fons espanyols, que tindran les estratègies d'inversió de les tres SICAVs estrella de la companyia: Rex Royal Blue (variable), Pigmanort (flexible) i BH Renda Fixa (fixa).

En total, Buy & Hold partirà de 165 milions d'euros en actius sota gestió, que espera incrementar basant-se en un track rècord, amb rendibilitats mitjanes fins a setembre de 2017 del 13,5%, 12,5% i 5,7% en renda variable, flexible i fixa, respectivament.

Les SICAVs la gestió de les quals ha assumit Buy & Hold són: BH Europa flexible SICAV, BH Renda fixa Europa SICAV, BMS Blue Xips SICAV, BMS Cartera SICAV, Dicastillo Inversions SICAV, Pigmanort SICAV (qualificada amb 5 estrelles Morningstar), i Universal Inversions SICAV. Properament, s'uniran a aquestes: Inversions Lloner S.A, i Rex Royal Blue SICAV (4 estrelles Morningstar).

contador