ep archivo   economia  unicaja banco amplia hasta diciembre la bonificacion de 150 euros por la
DAVID ARRANZ WWW.DAVIDARRANZ.COM - Archivo

Rebaixa als préstecs preconcedits i un sorteig de cinc targetes de 300 euros. Són les promocions que Unicaja Banco ofereix als seus clients i amb les quals se suma així a la celebració del Black Friday i el Cyber Monday.

  • 1,33€
  • 1,77%

Pel que fa als préstecs, l'entitat rebaixa el seu interès fins al 6,95% TIN, sense comissions d'obertura, estudi ni cancel·lació anticipada total o parcial.

El període d'aquesta campanya està comprès entre el 21 de novembre i el 4 de desembre, ambdós inclosos. Aquesta oferta va adreçada a clients amb préstecs preconcedits de fins a 50.000 euros. Tenen un termini de devolució de fins a vuit anys.

Per optar a aquesta promoció, l'import mínim a contractar és de 3.000 euros en oficina i de 1.000 euros a banca digital.

Respecte al sorteig de cinc targetes regal de 300 euros, hi podran optar els clients que facin compres d'un mínim de cinc euros amb les seves targetes de dèbit o crèdit d'Unicaja Banc entre el 15 i el 30 de novembre, ambdós inclosos.

S'acumularan tres participacions per cadascuna de les compres que es realitzin amb la targeta de crèdit en modalitat ajornada (revolving) o fraccionada amb el servei Aplaça la teva compra. Mentrestant, s'obtenen dues participacions per cada compra que es faci amb targeta de crèdit en modalitat setmanal o final de mes, i una participació per totes les compres amb targeta de dèbit.

Per participar al sorteig, els interessats s'han d'inscriure a través de la banca digital d'Unicaja Banc, tant mitjançant la pàgina web com l'aplicació.

Noticias relacionadas

contador