ep archivo   oficina de ibercaja en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Ibercaja ofereix un any més incentius accessibles per a tots els tipus de clients que aportin o traspassin el pla de pensions des d'altres entitats. El banc ofereix una bonificació de fins a un 7%, sense límit màxim d'import.

Aquests incentius estan vinculats a les aportacions periòdiques i extraordinàries realitzades durant l'any, així com als traspassos a la seva àmplia gamma de plans individuals sostenibles, de gestió activa, mixtos i de renda variable.

Els clients que es vulguin beneficiar de les bonificacions hauran d'haver realitzat les aportacions durant el 2023. En el cas dels traspassos des d'altres entitats, podran fer-los abans del 19 de gener del 2024.

En concret, la màxima bonificació, del 7%, s'estableix per a les aportacions i els traspassos superiors a 60.000 euros a plans de pensions d'Ibercaja, quan el partícip compleixi amb compromís de permanència de 10 anys.

Per a imports superiors a 30.000 euros, els clients podran beneficiar-se d'un abonament del 5%, complint amb el compromís de set anys de permanència. Finalment, per a imports superiors a 5.000 euros, la bonificació és d'un 3% en el cas de cinc anys de permanència o d'un 1,5% si la permanència assumida és de tres anys.

A més, aquells clients que contractin per primera vegada el pla de pensions individual a Ibercaja i estableixin un pla d'aportacions periòdiques també tindran accés a promocions especials.

Noticias relacionadas

contador