ep archivo   oficina de bankinter
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter se suma el Black Friday i el Cyber Monday. L'entitat activa les seves ofertes pel proper divendres 24 i dilluns 27 de novembre i llança descomptes per operar a la borsa i per fraccionar compres amb targeta, entre d'altres.

En concret, els clients del Bróker Bankinter veuran rebaixada de 20 a 5 euros la comissió d'intermediació que s'aplica a la compra d'accions a l'índex més representatiu de la Borsa de Nova York, el New York Stock Exchange. Aquest descompte estarà vigent fins al Cyber Monday per a valors que cotitzen a l'índex tecnològic Nasdaq.

Aquestes ofertes s'apliquen a operacions a la web o a l'app i per a imports inferiors a 40.000 dòlars. No cobreix la compravenda d'ETF (fons cotitzats) ni l'operativa a crèdit.

En segon lloc, Compra Smart, que permet fraccionar els pagaments, estarà disponible per a nous clients del servei amb un cost del 0% fins al 29 de novembre. Per això, només han d'entrar a l'app del banc i triar el termini per fraccionar entre tres i sis mesos.

Finalment, Bankinter posa a disposició dels clients un estalvi del 2% en la compra de xecs regal d'Amazon que s'adquireixin a través de l'app del banc. Aquest descompte estarà en vigor fins al 28 de novembre.

Noticias relacionadas

contador