bbva tarjeta aqua cajero
BBVA

BBVA ha llançat una nova targeta més segura, destinada especialment a aquells clients que volen fer compres per Internet. Amb el nom d''Aqua', aquest nou mitjà de pagament no té imprès un codi de numeració i el seu codi de verificació CVV canvia cada cinc minuts. La targeta té modalitat de dèbit, crèdit i prepagament.

Segons ha informat aquest dimecres, l'entitat ha redissenyat la seva proposta de valor per als pagaments amb targeta entorn de quatre eixos: oferir la màxima seguretat, el control total del client, permetre pagar com i quan vulgui i donar nous serveis de valor afegit.

D'aquesta manera, una de les principals característiques d'aquesta targeta és que no té numeració, data de caducitat ni codi CVV de tres dígits, la qual cosa permet que el client no corri cap risc si la perd o si les dades de la targeta acaben en mans d'una altra persona. En comerços físics, el pagament es fa de manera normal, mentre que en les compres 'online' pot accedir a les dades de la targeta (numeració i codi CVV dinàmic) a través de la seva app.

"Fem un pas més en seguretat, si el client fa compres per Internet sempre té el temor que les seves dades se les quedi algú. Fem que això no sigui possible", ha explicat el responsable de desenvolupament de negoci de BBVA a Espanya, Gonzalo Rodríguez, durant la presentació de la nova targeta.

A més, BBVA vol donar el control total al client, que pot triar si vol la targeta física (emesa en plàstic reciclable) o només digital. La targeta va dirigida a tota la base de clients de BBVA, encara que el públic més objectiu és el que vol fer compres per Internet i no se sent totalment segur, perquè Aqua introdueix "un plus de seguretat".

La nova targeta serà gratuïta per als clients vinculats i tindrà un cost de 35 euros a l'any (dèbit) i de 42 euros (crèdit) per a aquells que no compleixen les condicions de vinculació. BBVA donarà directament la targeta Aqua a tots els nous clients que es donin d'alta per canals digitals, encara que els que ho facin en oficina també podran sol·licitar-la, així com els qui ja són clients.

BBVA mantindrà tota la gamma actual de targetes i preveu arribar a un milió de targetes 'Aqua' d'aquí a dos anys. "'Aqua' és un salt en la forma en què els clients podran gestionar i realitzar els seus pagaments amb targeta", ha assegurat Rodríguez, qui ha apuntat que més del 10% dels pagaments amb targeta en BBVA ja són a través del mòbil. La targeta estarà disponible a la fi del mes d'octubre. Aqua és compatible amb tots els sistemes de pagament mòbil que ofereix BBVA, a més del propi sistema del banc, Apple Pay (iOS), Samsung Pay o Google Pay (Android).

A més, l'experiència es completa amb els últims serveis que BBVA ha incorporat a l'aplicació recentment, com la retirada d'efectiu sense contacte als caixers o una visió global dels comerços electrònics o plataformes on els clients hagin registrat les seves targetes bancàries. Aquesta nova funcionalitat permet als clients tenir més control dels instruments de pagament que s'emmagatzemen a la xarxa, en poder conèixer en tot moment en quines plataformes digitals s'han introduït.

Noticias relacionadas

contador