Roman Abramovich, Chelsea, Abramovich

El govern del Regne Unit ha anunciat la imposició de sancions a set oligarques russos, entre ells Roman Abramóvitx, empresari rus i actual propietari de l'equip de la Premier League, el Chelsea FC, i Oleg Deripaska, informa Bloomberg. Els actius d'Abramóvitx seran congelats, i està subjecte a la prohibició de fer transaccions amb persones i empreses del Regne Unit, a la prohibició de viatjar i a les sancions de transport.

Segons informa The Times, la sanció preveu atorgar al Chelsea una llicència especial per continuar amb activitats relacionades amb el futbol, que es limiten bàsicament a jugar partits, ja que s'han aturat totes les activitats econòmiques del club, incloent-hi el procés de venda anunciat per el mateix Abramóvitx fa uns dies.

Així mateix, el club ha de frenar la venda de marxandatge -samarretes i productes oficials del club-, la venda d'entrades -només serien vàlids els abonaments de temporada ja adquirits- i també els fitxatges i nous contractes.

Abramóvitx tindrà els seus actius congelats mentre duri la sanció i tindrà prohibit viatjar. A més, queda anul·lada qualsevol transacció dins de les empreses.

Noticias relacionadas

contador