ep delantero croata mario mandzukic celebragolla juventus
@JUVENTUSFC

La família Agnelli, propietària del club de futbol Juventus, ha desmentit aquest dilluns la informació sobre la intenció de vendre l'equip italià, segons recull l'agència Efe.

Aquest matí, el diari italià Il Giornale assegurava que la família, que posseeix el 63,8% de la propietat de la Juventus, tenia la intenció de vendre el club. Hi ha "grans maniobres per preparar el comiat del club" per l'estat comptable en què es troba, amb pèrdues de 240 milions d'euros, ingressos inferiors a 600 milions d'euros i deutes que superen un valor borsari de 800 milions d'euros, assegura.

"Les hipòtesis airejades per un diari sobre la venda del Juventus no tenen fonament", ha assenyalat, tot i això, un portaveu d'Exor, el hòlding de la família Agnelli que li permet ser el principal aportador econòmic del conjunt bianconero.

Exor afirmava que després de les operacions per sanejar els comptes de l'equip històricament més reeixit d'Itàlia el podrà posar a la venda per almenys 1.500 milions d'euros.

Aquest rumor sobre possibles canvis ja havia estat publicat mesos enrere. Així, alguns mitjans ja van revelar que el club buscava un soci minoritari per millorar la situació de l'entitat, amb preferència d'inversors procedents dels Estats Units i Europa.

contador