ep nieve carreteras cantabria

La Setmana Santa semblava donar pas a temperatures pròpies d'estiu on els cels clars deixaven enrere el mal temps. Tot i això, la neu caiguda en les últimes hores ha afectat 28 carreteres de tota la xarxa, fonamentalment a la Comunitat de Madrid, Castella i Lleó i Astúries.

A la serra de Madrid la neu ha obligat a tallar la circulació a la carretera AP-6 entre Guadarrama i Segòvia. Des d'Emergències s'ha alertat via Twitter de més de 30 cm de neu. A més, recomanen l'ús de cadenes i evitar l'ús de vehicles particulars.

A més d'aquesta carretera, les autopistes N-6 i l'AP-61 han estat tallades prohibint la circulació dels camions entre el Molar i Somosierra i també a Guadarrama.

Fora de la comunitat, les nevades han provocat incidències que han obligat a tallar parcialment diversos ports de muntanya i carreteres de Galícia, Astúries, Castella i Lleó, Aragó, Navarra i Andalusia, segons informa la Direcció General de Trànsit.

A Castella i Lleó, el seu president Alfonso Fernández Mañueco, que assistiria de forma presencial a Madrid a la reunió del Comitè Executiu del PP que presideix Alberto Núñez Feijóo, ja no ho podrà fer a causa de la nevada que ha caigut a les últimes hores i que ha obligat a tallar trams de l'AP-6.

contador