zara bilbao
Inditex

Zara és una de les apostes més grans d'Inditex. Així demostra la renovació que està duent a terme en moltes de les seves botigues. Per exemple, Zara fusiona tecnologia i tradició en la seva renovada botiga al cor de Bilbao. D'altra banda, la filial d'Inditex reobre a Stratford (Londres) una botiga insígnia pionera en la integració de botiga i online.

  • 45,34€
  • 1,43%

Zara obrirà demà la seva nova botiga insígnia a Bilbao, situada a la Gran Via 23, que compta amb una superfície de gairebé 5.000 metres quadrats distribuïts en tres plantes que incorporen les col·leccions de Dona (planta baixa), Home (planta 1) i Nen (planta 2). Aquesta botiga és un exemple de l'optimització de la presència comercial de la marca, que aposta per establiments ben diferenciats als carrers més rellevants del món.

Amb l'objectiu de recuperar l'essència de l'arquitectura patrimonial original de Bilbao, Zara ha remodelat aquest centenari immoble, ha restaurat els seus elements decoratius i ha donat coherència a tot l'edifici a partir de les seves façanes originals. Entre d'altres, sobresurten detalls del projecte com l'escala principal, la capella, la llar de foc, les lluminàries i vuit dels pilars originals, que s'han conservat íntegrament. A més, s'han recompost els vitralls i la decoració original de part dels sostres, parets i sòls.

L'establiment, que va guanyant en lleugeresa a mesura que avança de la zona més antiga a la més recent, compta amb quatre accessos: un a la Gran Via, un a Astarloa i dos a Gardoqui. La seva planta baixa, amb una longitud de 95 metres, és la més llarga d'entre les botigues de carrer que Zara té al món.

LA BOTIGA DE STRATFORD

Zara ha obert avui a Stratford (Londres, Regne Unit) el seu últim concepte de botiga amb novetats pioneres que han estat dissenyades per transformar l'experiència del client en integrar les compres en botiga i online. Amb un total de 4.500 metres quadrats, aquesta botiga insígnia marca una fita important en l'estratègia d'integració de les plataformes de Zara.

Es tracta de la primera botiga Zara amb una secció dedicada a la compra i recollida de comandes en línia, que se suma a les seccions habituals de dona, home i nen. Aquesta quarta secció de la botiga compta amb dos punts de recollida automatitzada de comandes en línia, que poden manejar 2.400 comandes simultàniament, cosa que permet als compradors recollir les compres realitzades a través de les plataformes de comerç electrònic de Zara.

El lector de codi de barres òptic amb què compta aquest Punt de Recollida escaneja codis QR o registra codis PIN que els clients reben quan realitzen les seves comandes en línia. Darrere del punt de recollida, un braç robòtic organitza els paquets de manera òptima segons la seva grandària i recull i entrega comandes perquè els clients els recullin en qüestió de segons.

El servei al client de la nova botiga està orientat a crear una experiència de compra integral, còmoda i agradable. Els miralls interactius equipats amb RFID detecten les peces i permeten al client comprovar el look sense necessitat de provar-ho. Les comandes en línia estaran disponibles a la botiga el mateix dia si es realitzen abans de les 14:00h o al dia següent si es fan durant la tarda.

El personal de Zara equipat amb iPads assessorarà els clients en les seves compres i podran tramitar els seus pagaments des dels propis dispositius. Els clients també poden pagar usant els seus telèfons mòbils a través de l'aplicació Zara o l'aplicació del grup Inditex, InWallet. Com a complement a les caixes habituals, hi ha una àrea de pagament ràpid amb un sistema que identifica automàticament les peces i agilitza el procés en moments de major afluència. Els clients simplement confirmen els seus articles en una pantalla en aquestes caixes de pagament ràpid abans d'abonar-los amb les seves targetes o telèfons mòbils.

La botiga ha estat dissenyada com una destinació única per als clients de Zara. Té una façana de dos pisos sense aparadors al primer pis, que proporciona una vista transparent de les característiques arquitectòniques de l'interior de la botiga i de les col·leccions. La botiga també disposa de sistemes intel·ligents que redueixen les emissions i estalvien energia, d'acord amb el programa de botiga ecoeficient d'Inditex.

Noticias relacionadas

contador