wells fargo

El banc nord-americà Wells Fargo ha guanyat 5.800 milions de dòlars al quart trimestre, xifra equivalent a un benefici per acció (BPA) d'1,38 dòlars i que supera els 1,13 dòlars anticipats pel consens.

Al conjunt de l'exercici, el banc ha obtingut un benefici net de 21.500 milions de dòlars, equivalents a un BPA de 4,95 dòlars per acció.

Els ingressos del quart trimestre van pujar fins a gairebé 20.900 milions de dòlars, xifra que ha superat en 2.250 milions les previsions del consens.

“Els canvis que hem fet a l'empresa i les sòlides perspectives de creixement econòmic ens fan sentir bé sobre com estem posicionats de cara al 2022. Però també som conscients que encara tenim un esforç de diversos anys per satisfer els nostres requisits reglamentaris, amb contratemps que probablement continuïn en el camí, i continuem la nostra feina per deixar enrere les exposicions relacionades amb les nostres pràctiques històriques", ha comentat el conseller delegat, Charlie Scharf, en referència als escàndols reguladors (creació de comptes falsos) que han afectat el banc durant els darrers anys.

"Mirant cap al futur, seguirem sent agressius per impulsar el progrés i la millora del nostre acompliment i abraçar la nostra responsabilitat amb els nostres clients i comunitats. Continuo sent increïblement optimista sobre el nostre futur", ha conclòs el directiu.

contador