buffettcbwarren1

Berkshire Hathaway HomeServices Spain (BHHS), filial espanyola de la immobiliària de Warren Buffett, continua expandint-se a Espanya amb l'objectiu d'esdevenir líder en el mercat d'intermediació immobiliària residencial de luxe. La companyia ha comunicat que ha adquirit Nova Mallorca Real State, empresa immobiliària líder a Palma de Mallorca, amb l'objectiu de potenciar la seva empremta a les Illes Balears.

La immobiliària operarà ara com a Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca sota el lideratge de Jorge Forteza, en qualitat de soci i conseller delegat. Forteza ha assegurat que "aquesta aposta empresarial ens permetrà oferir un valor afegit de projecció internacional als nostres clients i propietaris". "Associant-nos a un dels noms més reconeguts en els negocis i el sector immobiliari, no podríem estar més orgullosos d'operar ara com Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca”, ha afegit.

En unir-se a la xarxa, els agents de Berkshire Hathaway HomeServices Nova Mallorca obtindran accés a les xarxes actives de referència i reubicació de Berkshire Hathaway HomeServices, i la seva suite tecnològica 'FOREVER Cloud', “una important eina per a la gestió de clients potencials, suport en màrqueting, xarxes socials, producció i distribució de vídeos”. “La marca també ofereix el programa exclusiu de màrqueting Luxury Collection per a les propietats de màxim nivell”, explica la companyia.

"Mallorca i les seves illes veïnes han estat durant molt de temps un dels mercats d'inversió favorits", assenyala Christy Budnick, CEO de BHHS, "Estem encantats de donar la benvinguda a Jorge i el seu equip a la marca, connectant-los instantàniament amb més de 50.000" professionals del sector immobiliari a tot el món”.

Berkshire Hathaway HomeServices Spain assenyala que aquesta aliança demostra "el compliment dels seus objectius estratègics d'expansió marcats el 2020", ja que compta amb oficines a Madrid, Barcelona, ​​Marbella, Màlaga i Mallorca "que contribueixen al creixement del 30% esperat per a l'actual exercici”.

“El mercat immobiliari residencial i de luxe a Espanya experimenta una forta demanda”, destaca Bruno Rabassa, soci i CEO de Berkshire Hathaway HomeServices Spain, “La gent vol, més que mai, gaudir del seu temps de manera eficient i viure la vida que voleu. Espanya té molt a oferir tant a locals com a estrangers i treballadors remots”. “Atesa la demanda, era important que el nostre proper pas fos alinear-nos amb l'equip correcte i Jorge i els seus agents brindaran un servei impecable als clients en aquest mercat respectat”, sentencia.

contador