ep mickey mouse
WALT DISNEY

L'actual consell d'administració de The Walt Disney Company ha anunciat l'acord de nomenar els consellers delegats d'Oracle, de Safra Cats, d’Illumina nous membres del consell, tal com han explicat en un comunicat fet públic per la pròpia empresa.

  • 105,35$
  • -0,45%

El president i conseller delegat de The Walt Disney Company, Robert A. Iger, ha remarcat que Catz i Desouza, que s'incorporaran al consell l'1 de febrer de 2018, són dues persones "molt respectades" als seus respectius camps i aporten una "perspectiva valuosa i innovadora" a la companyia. En concret, ha detallat que Catz ha liderat Oracle des de 2014, període marcat per un "gran creixement i innovació", que ha portat l'empresa a una "impressionant estratègia d'adquisicions" i a ampliar les seves operacions.

En el cas de Desouza, ha incidit que ha supervisat el desenvolupament de tecnologia "pionera" al camp de la genòmica en Illumina que "traspassa els límits de la ciència, impactant significativament el benestar de persones de tot el món". Per la seva banda, Catz ha assegurat que és un "honor" incorporar-se al consell d'una empresa que durant gairebé 100 anys ha seguit innovant i oferint una experiència de client "incomparable". "A mesura que convergeixen la tecnologia i l'entreteniment, és un moment emocionant per a la companyia i espero treballar amb el consell per continuar el ric llegat d'innovació de Disney", ha agregat.

En aquesta línia, Desouza ha assenyalat que és "un privilegi" ser part d'una empresa "tan icònica" i ha subratllat que tant Disney com Illumina tenen objectius "molt similars: marcar la vida de la gent". "Disney ho fa explicant històries d'alta qualitat i Illumina ho fa a través de la ciència d'avantguarda", ha afirmat.

contador