• El consens de mercat preveia un benefici de 4.470 milions de corones
volvo, car, auto, vehicle, road

Volvo, el fabricant suec de camions, ha comunicat aquest divendres un benefici del tercer trimestre que ha superat les expectatives gràcies a l'augment de comandes de camions i a un continu repunt en la seva unitat d'equips de construcció.

  • -
  • -

Volvo va dir que el benefici net per als tres mesos finalitzats el 30 de setembre va ser de 5.470 milions de corones sueques (673 milions de dòlars), enfront dels 2.590 milions de corones del mateix període de l'any anterior i així supera les expectatives dels analistes de 4.470 milions de corones, segons els experts consultats per FactSet.

Les vendes durant el període van pujar un 12%, fins als 77.230 milions de corones sueques, en comparació amb els 68.760 milions durant el tercer trimestre de 2016. Els analistes n’esperaven 74.750 milions.

Durant el primer trimestre, les comandes de camions van augmentar un 32% i les comandes d'equips de construcció es van incrementar un 45%. La demanda de camions va rebre un impuls per la renovació continua i l'expansió de la flota i la companyia espera que la demanda continuï en un nivell alt el 2018 i pronostica un mercat europeu total de 300.000 camions pesats.

"Volvo Construction Equipment ha aconseguit respondre amb èxit a la creixent demanda del mercat amb un augment del volum del 48% i, al mateix temps, ha augmentat significativament la rendibilitat", va dir el president executiu del grup, Martin Lundstedt. "També seguim guanyant quota de mercat dins de les nostres fortaleses al mercat d'equips de construcció", va afegir.

Noticias relacionadas

contador