ep archivo   sede de viscofan
VISCOFAN - Archivo

Viscofán ha presentat el seu nou Pla Estratègic 2022-2025. La companyia preveu assolir uns ingressos de 1.300 milions d'euros, 330 milions més que el 2021. A més, situa la sostenibilitat com a "nou pilar estratègic" i estima una inversió acumulada de 425 milions.

  • 60,20€
  • -0,82%

La companyia crearà dos segments nous. Un serà el Negoci Tradicional (TB) destinat als embolcalls cel·lulòsics, fibrosos i col·lagen. L'altre, de Nuevos Negocios (NB), agrupa embolcalls vegetals, solucions funcionals i productes basats sobretot en proteïna de col·lagen, amb aplicació a l'àmbit de la nutrició i bioenginyeria.

Viscofán també s'ha fixat augmentar les inversions en capacitat productiva a la Xina, Espanya, Alemanya, Sèrbia i els EUA. A més, té previst organitzar la seva segmentació de mercat en quatre grans àrees: Europa, Orient Mitjà i Àsia, Àsia Pacífic, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud.

Segons ha detallat la companyia, l'objectiu d'aquest Pla Estratègic 2022-2025 és "aprofitar la seva tecnologia i presència global per contribuir a l'accés a l'alimentació bàsica a tot el món, pilar fonamental de la nutrició i el benestar de les persones".

Viscofán va presentar aquest dijous els resultats anuals. El 2021 va aconseguir un resultat net de 133 milions d'euros, xifra que representa un 8,6% més que a l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador